Двама военнослужещи от Министерството на отбраната са задържани за 72

...
Двама военнослужещи от Министерството на отбраната са задържани за 72
Коментари Харесай

Задържаха двама военни за изнасяне на информация в полза на чужда държава

Двама военнослужещи от Министерството на защитата са арестувани за 72 часа с разпореждане на наблюдаващ прокурор от Военно-окръжна прокуратура – София по съмнение за изнасяне на класифицирана информация в интерес на непозната страна, оповестиха от.
Задържането е станало вследствие на извършени оперативно-следствени дейности на службите за сигурност. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
 Неофициално: Арестуваха съветски шпиони у нас Неофициално: Арестуваха съветски шпиони у нас
Лица, обвинени в шпионаж в интерес на Русия са задържани у нас при акция на ДАНС, оповестява БТВ, базирайки се на свои източници. Офи...
БГНЕС напомня, че. Официално удостоверение за интервенцията се чака от военната прокуратура. При акцията бяха обискирани няколко адреса в южните квартали на София и в кварталите посока Перник.
Екип на Агенция БГНЕС снима на изходите на София по какъв начин служители на реда спираха и ревизираха всички коли на входа на автомагистрала „ Тракия “ в посока Пловдив. От Министерство на вътрешните работи потвърдиха пред БГНЕС за провежданата интервенция. По непотвърдена информация един от задържаните е арестуван точно на автомагистрала „ Тракия “. Полиция ревизираха и всички коли на влизане и излизане от село Лозен.
В късния следобяд концентрирано бе и наличието на полицейски екипи в региона на квартал " Гоце Делчев " и " Манастирски ливади " -изток. Проверяващи екипи имаше и по бул. " Тодор Каблешков " в часовете сред 16.00 и 16:40 часа. Полицейски екипи спираха и таксита на бул. „ Драган Цанков ”.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР