Двама водачи, извършвали неrегламентиран превоз, са задържани при съвместна проверка

...
Двама водачи, извършвали неrегламентиран превоз, са задържани при съвместна проверка
Коментари Харесай

Задържаха двама шофьори, превозвали пътници без лиценз

Двама водачи, правили неrегламентиран транспорт, са арестувани при взаимна инспекция на ОДМВР-София и ИА „ Автомобилна администрация “, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.
В края на предходната седмица чиновници на ОДМВР - София от секторите „ Противодействие на икономическата престъпност “ и „ Пътна полиция “, взаимно с представители на „ Автомобилна администрация “, подхванали профилирани инспекции за нерегламентирана транспортна активност за транспорт на пасажери.
В местността „ Шарена Чешма “ в посока от Граничен контролно-пропусквателен пункт - Калотина към Драгоман са открити два автомобила, които правят нерегламентиран публичен транспорт. В едното транспортно средство – „ Фолксваген Каравел “ с кърджалийска регистрация, пътували осем пасажери по маршрут Белгия – България, без да има лиценз за интернационален транспорт.
В лек автомобил „ Опел Виваро “ със софийска регистрация, осем пасажери пътували по линията Германия – Швейцария – Австрия – България, също без да има лиценз за този тип превоз.
На двамата водачи са издадени актове от чиновници на „ Автомобилна администрация “, на транспортните средства са свалени регистрационните номера и те са спрени от придвижване.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР