Двама влюбени украинци сключиха брак в Киев в разгара на

...
Двама влюбени украинци сключиха брак в Киев в разгара на
Коментари Харесай

Двама влюбени украинци сключиха брак в Киев в разгара на войната

Двама влюбени украинци подписаха брак в Киев в разгара на войната и борбата за столицата.

Дмитро и Анна са преодолели страховете си, решавайки да създадат може би най-важната стъпка в живота си. Таят вяра, че децата им ще се родят в мирна и свободна Украйна.

Любовта е по-силна от войната – двойка влюбени подписа цивилен брак в украинската столица Киев, подложена на офанзива от съветските сили. Дмитро и Анна се преодолели паниките си и се заклеха да се обичат в компликации и тествания, предава. Срещнали са се преди седем години в Донецк, в разгара на спора сред проруските сепаратисти и украинските държавни сили.

Преди два месеца младият мъж предлага брак на своята годеница.

Дмитро Шибалов – жених: „ Срещнахме се през 2015 г в Донецк, когато обстановката бе същата като в този момент. Решихме да се оженим тази година, само че обстановката не се е трансформирала. Плашещо е да си помислиш какво ще се случи, когато се родят децата ни “.

Анна Панасюк – младоженка: „ Планирахме сватбата за лятото. Но предвид на събитията взехме решение да го създадем в този момент “.

Младоженците работят като доброволци за цивилен организации и възнамеряват да останат в Киев макар заканите от рухване на града. Те не губят вяра, че децата им ще се родят в мирна и свободна Украйна.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР