Двама вицепремиери Томислав Дончев и Екатерина Захариева, както и 10

...
Двама вицепремиери Томислав Дончев и Екатерина Захариева, както и 10
Коментари Харесай

Двама вицепремиери и 10 министри на парламентарен контрол

Двама вицепремиери Томислав Дончев и Екатерина Захариева, както и 10 министри са записани в програмата на петъчния парламентарен надзор.

Първи в програмата е Томислав Дончев към който има въпрос по отношение на осъществяване на разпореждания от подзаконовата нормативна база в региона на електронното ръководство, по отношение на електронния продан на документи в администрацията. Екатерина Захариева, която е заместител министър-председател по правосъдната промяна и министър на външните работи ще отговори на три въпроса, единият от които по отношение на мултидисциплинарната комисия по исторически въпроси.

Към финансовия министър Владислав Горанов има единствено един въпрос по отношение на българския ангажимент по покриване на част разноските на Европейския стабилизационен механизъм. Един е въпросът и към вътрешния министър Младен Маринов. Въпрос има и към Бисер Петков, който е министър на труда и обществената политика, и той е за действителността на опциите за интеграция, трудова и обществена, на хората, страдащите от деменция. В програмата на контрола е и здравният министър Кирил Ананиев към който има два въпроса - за център " Фонд за лекуване на деца " и за благоприятни условия за обезпечаване на незабавна здравна помощ.

В контрола ще вземат участие още енергийният министър Теменужка Петкова, просветителният Красимир Вълчев, районният Петя Аврамова, транспортният Росен Желязков, икономическият Емил Караниколов и Боил Банов, министър на културата.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР