Двама ужасени мъже, хванати на тясно от огромна група крокодили

...
Двама ужасени мъже, хванати на тясно от огромна група крокодили
Коментари Харесай

Група озверели крокодили хвана на тясно двама мъже и кучето им


Двама ужасени мъже, хванати на тясно от голяма група крокодили в продължение на дни в западна Австралия и с лимитирано количество вода, са били принудени да спят на покрива на колата си, откакто рисковите влечуги са ги надушили.
Това е четвъртия случай на приклещени хора от кръвожадните животни в региона на Кимбърли, написа австралийското ABC. По това време на годината водите към региона гъмжат от крокодили.



Снимка: ABC. Колата на двамата приклещени мъже

Мъжете, дружно с кучето им, са отивали на рибарски уикенд, когато возилото им затънало в калта. Това се е случило в петък.
Полицията научила за изгубването на мъжете в понеделник и тогава почнало тяхното търсене. Във вторник следобяд те са били открити в нежелано положение.
Полицейският сержант Марк Балфор споделя, че близката среща с крокодилите принудила мъжете да прекарат четири безсънни нощи на покрива на колата, с която сте придвижвали.

„ Очевидно в Кимбърли би трябвало да внимаваш за змии и крокодили и мисля, че един от мъжете сподели, че крокодил е доближил колата им, до момента в който са били в нея, тъй че сигурно това ги е паникьосало. “, споделя сержантът.
Сержант Балфор показа, че мъжете са били травмирани и водните им ресурси са били на изчерпване, когато спасителите са ги разкрили.
„ Бяха доста щастливи да ни видят, само че и много уплашени, плачеха. “, споделя още Балфор.



Въздушна фотография от мястото на случая

„ Прекарвайки пет дни по този метод - в това извънредно горещо време, не мога да си показва какво е минавало през главите им. Бяха изтощени, обезводнени и на прага на топлинен удар. “
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР