Двама ученици на 17 и 18 години от Плевен се

...
Двама ученици на 17 и 18 години от Плевен се
Коментари Харесай

Абитуриенти се напушиха като светулки и им хрумна голяма простотия

Двама възпитаници на 17 и 18 години от Плевен се напушиха с трева като светулки и им хрумна да разбият игрални автомати, с цел да си набират спомагателни пари за идния им абитуриентски бал.

Данните от следствието сочат, че по-малкият бил напушалка, а по-големият обичал да си пийва, само че в тази ситуация бил почерпен от съученика си с трева. Преди това обаче дръпнал 500 г водка за кураж, написа " Телеграф ".

Така се стигнало до решението да оберат ротативките. Докато бродели из града като гръмнати врабчета, инцидентно шансът им се усмихнал. На улица " Цанко Церковски “ попаднали на паркиран автомобил, който бил оставен с контактен ключ на таблото. Младежите не се поколебали и за момент, а бързо се шмугнали в колата и духнали с мръсна газ.

По-късно съумели да думнат две игрални машини и прибрали към 1600 лв. на монети. В този миг обаче шансът им изневерил. Двамата били спрени от полиция. Униформените към този момент издирвали колата, за която притежателят, който бил слязъл да си купи цигари, алармирал, че е открадната.

Наркотестът на 18-годишния отчел позитивен резултат за канабис. Дрегерът също посочил над 1,2 промила алкохол. По-малкият му другар не е давал проба. И двамата са арестувани в полицейското ръководство за период до 24 часа. Случаят е докладван на дежурен областен прокурор. Известени са и родителите на малолетния.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР