Двама тийнейджъри от Джорджия избягаха от ареста и предизвикаха преследване

...
Двама тийнейджъри от Джорджия избягаха от ареста и предизвикаха преследване
Коментари Харесай

Твърди се, че тийнейджъри от Джорджия са грабнали пистолет, нокаутирали депутат и избягали от ареста, преди да бъдат отново заловени от полицията

Двама младежи от Джорджия избягаха от ареста и провокираха гонене в четвъртък, откакто победиха народен представител и го нападнаха със личния му револвер, съгласно полицията.

Момчетата, разпознати като Брандън Дейвис, на 14 година, и Коринтиан Нютон, на 15 година, са лишили револвера на чиновник и са го употребявали, с цел да го ударят в безсъзнание, съгласно Офисът на шерифа на окръг Дженкинс. След това младежите избягаха в гората и в този момент са още веднъж в ареста след дълготрайно търсене, сподели полицията.

„ Безопасността на нашата общественост беше от извънредно значение и ние бяхме уверени, че дружно ще донесем тези лица пред правораздаването “, сподели в изказване шерифът на окръг Бърк Алфонцо Уилямс.

„ Заместникът се възвръща безвредно. Непълнолетните обвинени са невредими и в ареста. “

Коринтиан Нютон, вляво, и Брандън Дейвис, вдясно, избягаха полицейски арест, до момента в който са били превозени до Регионалния център за задържане...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР