Двама служители на Югозападното държавно предприятие – Благоевград са загинали

...
Двама служители на Югозападното държавно предприятие – Благоевград са загинали
Коментари Харесай

Общински съветник от ГЕРБ е единият от загиналите край Сандански

Двама чиновници на Югозападното държавно дружество – Благоевград са починали при пожара, който породи през днешния ден край санданското село Петрово, а трети е обгорял.

Новината за случая заяви шефът на предприятието инженер Дамян Дамянов.

Пожарът, който са гасили от низов бързо става върхов и чиновниците не са съумели да избягат. Предполага се, че са се задушили. Техни сътрудници са ги разкрили на път, който не е в периметъра на пожара. Голяма покруса е това, сега пътувам към мястото, сподели още Дамянов.

Валентин Димитров, общински консултант от ГЕРБ, който работи като горски към ДГС-Кресна е единия умрял, другият е от ДГС-Петрич. Има и трети обгорял, по тялото, той е превозен за столична болница, написа " Труд ".

Припомняме, че пожарът е зародил в 12 часа през нощта на 4 август в гората над санданското село Петрово. Той обаче бързо е овладян, низов е бил и е засегнал 20 дка повърхност. По-късно мощен вятър е разгорял още веднъж огъня. Явно там са били горските, които не са очаквали внезапно да лумнат мощните пламъци.

Бел.ред.
И двете партии, и, дадоха обещание на гласоподавателите си мажоритарен избор и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР