Двама служители на РУ-Своге са наказани дисциплинарно, съобщават от пресцентъра

...
Двама служители на РУ-Своге са наказани дисциплинарно, съобщават от пресцентъра
Коментари Харесай

Наказаха двама полицаи за побоя в хижа Лескова

Двама чиновници на РУ-Своге са осъдени дисциплинарно, оповестяват от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Събрани са задоволително данни за позволени нарушавания на двама чиновници при осъществяването на служебните отговорности. Във връзка с това са им наложени дисциплинарни санкции.

Припомняме, че на 2 октомври в районно управление (на МВР) - Своге бе подаден сигнал, а след това и заявителски материал за възникнало спречкване сред притежателите на хижа в Стара планина и група лица.

Съобщено било, че стопаните на обекта са били застрашени със разпра и нападнати, единият от тях е получил голям брой удари по тялото. Заявено било също по този начин разваляне и липса на разнообразни движимости от хижата. В хода на извършените оперативно-издирвателни и процесуално-следствени дейности са установени основни несъгласия сред информацията, подадена от потърпевшия, и изяснената фактическа конюнктура. Установени са колите, както и всички лица, участвали по време на случая. 

Трима от тях са арестувани за период до 24 часа. Установени и разпитани са голям брой очевидци. По случая е формирано досъдебно произвеждане за осъществено закононарушение по член 129 от Наказателен кодекс. Действията по следствието не престават под надзора на Районна прокуратура - Костинброд, Търговско отделение - Своге.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР