Двама служители на организационния комитет на олимпийските игри в Токио

...
Двама служители на организационния комитет на олимпийските игри в Токио
Коментари Харесай

Двама служители на Олимпийския комитет в Токио са дали положителни проби за COVID-19

Двама чиновници на организационния комитет на олимпийските игри в Токио са дали позитивен тест за COVID-19, оповестиха от управлението. Така инфектираните членове стават трима от началото на пандемията.
Организаторите оповестиха, че мъж и жена са с ковид, само че бяха дадени малко детайлности. Двамата към този момент работят от у дома, а не в централата, ситуирана покрай залива Токио.

Много от чиновниците на организационния комитет работят самостоятелно, макар че някои се завърнаха към работата в офис през последните няколко месеца. Организационният комитет има 3 500 чиновници.
Олимпиадата в Токио през 2020 година беше преснасрочена за 23 юли 2021 година заради пандемията. Първоначалната гала по закриването трябваше да бъде в неделя, 9 август.

Япония регистрира малко над 1000 смъртни случая от COVID-19. Токио значително е пощаден, макар че през последните седмици се усилват новите случаи. От управата на града приканиха хората да не пътуват и да стоят надалеч от питейните заведения и заведенията за хранене.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР