Двама синове от богато семейство, известно с благотворителността си и

...
Двама синове от богато семейство, известно с благотворителността си и
Коментари Харесай

Братя от богато и уважавано мюсюлманско семейство стоят зад атенатите в Шри Ланка

Двама синове от богато семейство, известно с благотворителността си и уважавано от близките, стоят зад гърмежите в Шри Ланка, които убиха над 300 души и раниха стотици други на католическия Великден предходната седмица.

33-годишният Иншаф Ибрахим, притежател на фабрика за мед, е взривил бомбата си на цялостния с хора бюфет в първокласния хотел " Шангри-Ла ". По-малкият му брат, Илхам Ибрахим, е взривил себе си, брачната половинка си и трите си деца.

Имената на братята бяха публикувани от локални медии, само че не са оповестени публично от полицията. " Ройтерс " се базира и на свои източници, осведомени със фамилията или имащи информация за следствието.

Съседката им Фатима Фазла ги е приемала като богаташи и звезди в скромния квартал. " Изглеждаха положителни хора ", споделя дамата, която живее покрай резиденцията на фамилията, в този момент отцепена от полицията.

Баща им Мохамед е богат търговец на подправки, дирек на локалната бизнес общественост и почитан от доста свои познати. Той има шестима синове и три дъщери. " Беше прочут с това, че оказва помощ на бедните с храна и пари. Немислимо е децата му да са създали това ", споделя Фазла. " Сега поради тях всички мюсюлмани под съмнение. "

31-годишният Илхам Ибрахим намерено е изразявал екстремистките си възгледи и е ходил на срещи на National Thowheed Jamath (NTJ), за която се счита, че е възнамерявала нападенията. Брат му Иншаф сякаш е бил по-умерен, великодушен към чиновниците си и бедните. Женен е бил за дъщерята на богат бижутер и фамилията е било заможно.

" Потресена съм. Никога не сме си мислили, че са такива хора ", споделя 38-годишният инженер Санджива Джаясинг, която работи покрай дома на семейство Ибрахим.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР