Двама сина споделиха момента, в който са били попитани дали

...
Двама сина споделиха момента, в който са били попитани дали
Коментари Харесай

Мама каза, че ще загуби и двете си ръце и крака, след като се разболя по време на нощно излизане

Двама сина споделиха момента, в който са били запитани дали майка им би трябвало да бъде „ пусната или да оцелее без крака “, откакто ненадейно се е разболяла Навечерието на Нова Година.

Манди Нийл, на 51 години от Йорк, стартира да се усеща неприятно по време на нощно излизане с приятелите си. Тя се опита да преспи в къщата на приятеля си, само че на идващия ден видя, че нещо не е наред.

Сервитьорката от Betty's Tearoom беше диагностицирана с тежък случай на пневмония, откакто беше откарана по неотложност в болница. Но нещата вървяха от неприятно към по-лошо, откакто положението се разви в сепсис потрес от стрептококова зараза. Синовете й, 32-годишният Бен и 30-годишният Джак, я описаха като „ най-лошата вечер в живота си “, откакто бяха сложени пред непредвидената алтернатива. Те споделиха, че майка им била „ постоянно в придвижване “ и обичала да плува и да кара колело.

Припомняйки си по кое време Манди се разболя за първи път, Бен сподели: „ Мама остана в къщата на приятелката си на NYE, сл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР