Двама шофьори се сбиха на възлов пловдивски булевард пред погледите

...
Двама шофьори се сбиха на възлов пловдивски булевард пред погледите
Коментари Харесай

Бой на булевард в Пловдив след лека катастрофа

Двама водачи се сбиха на основен пловдивски бул. пред погледите на десетки минувачи и водачи на коли! Скандалът е станал по обяд на обръщалото на бул. " Цариградско шосе " в града под тепетата, оповестиха от TrafficNews.

По роман на очевидеца, преди да стартира боят е имало злополука сред двете транспортни средства, ръководени от водачите. До конфликта се стигнало, откакто и двата автомобила се престроили по едно и също време в последна дясна лента от обръщалото. Така бусът блъснал леко автомобила пред себе си, а двете транспортни средства отбили преди светофара на кръстовището сред Цариградско и бул. „ 6 септември”. Материалните вреди в резултат на ПТП-то се минимални.

Веднага след случая обаче ядосаният водач на леката кола изкарал лидера на буса от возилото с удари и викове. Двамата се сбили на пътното платно. Преминаващите коли спрели, а няколко от минувачите създали безрезултатен опит да потушат пристрастеностите. След няколко минути замяна на удари и използване на хватки се намесил намиращ се наоколо еднообразен. Полицаят разтървал двамата мъже, а след секунди на мястото пристигнала и патрулка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР