Двама шофьори се биха с юмруци насред Варна, пред множество

...
Двама шофьори се биха с юмруци насред Варна, пред множество
Коментари Харесай

Как изпреварване доведе до юмручен бой на пътя

Двама водачи се биха с юмруци посред Варна, пред голям брой очевидци, оповестява NOVA. Всичко стартира с опит за изпреварване.

Двама набиха мъж за паркомясто

Мъж преби жена на пътя

Пак експанзия на пътя: пребиха водач в Пловдив

Единият от водачите започва маневрата, само че другият му отхвърля преимущество и даже завива наляво. Така лидерът, подхванал изпреварването, е заставен да кара в насрещното платно.

Той обаче не се отхвърля и приключва маневрата. Постепенно напрежението сред двамата се изостря. Войната за преимущество продължава няколко пресечки, през които водачите организират самобитно автомобилно съревнование с поредност от рискови маневри.

В последна сметка, запушване преди кръстовището до варненската Окръжна болница довежда до развръзката.

Шофьорът на първия автомобил, явно разгневен, че е бил изпреварен, излиза, отваря врата на колата на съперника си и стартира да го удря с юмруци. Нападението не остава безответно. Нападнатият също излиза и отвръща на ударите.

След юмручната битка адреналинът пада и придвижването се възобновява. Няма информация, които и да е от двамата или многочислените очевидци на сблъска, да е подал сигнал в Министерство на вътрешните работи за станалото.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР