Двама се карат, трети печели!Сребърен и бронзов медал в многобоя

...
Двама се карат, трети печели!Сребърен и бронзов медал в многобоя
Коментари Харесай

Илияна Раева: Двама се карат, трети печели!

Двама се карат, трети печели!

Сребърен и бронзов орден в многобоя на Европейското състезание в Израел за Боряна Калейн и Стилияна Николова, разгласи Илияна Раева във фейсбук.

"За страдание Боряна Калейн не съумя да завоюва безспорната европейска купа. Тя позволи неприемливи неточности на топка и бухалки и загуби солидната преднина, с която водеше след първите два уреда. Боряна беше посочена за една от двете фаворитки за купата от експертите. Боряна Калейн е с най-силната и атрактивна стратегия този сезон. Смятам, че при безгрешна игра тя няма конкуренция. Жалко за неуместните неточности, които позволи играч като нея. Разбира се, че вицеевропейска купа е прелестно достижение, само че не и при действителните благоприятни условия, които има Боряна. Нека това бъде тласък за работата и до Световното в София.

Честито на Боряна!

Другата претендентка беше италианката София Рафаели. Тя позволи груби неточности и остана отвън тройката.

И до момента в който двете най-вече са се надявали за триумф, който им изневери, първенец стана израелката Атаманов, която игра без неточност.

Не е необичайност това да се случва в спорта- “двама се карат, трети печели.”

Трета остана Стилияна Николова - същински воин! Развитието и последните месеци е удивително. Никой на никое място в сметките не слагаше при започване на сезона Стили. Е, това наше лъвче напълно скоро ще обърква сметките, по този начин, както през днешния ден го направи Атаманов.

Браво, Стили!

В същото време и двете ни състезателки демонстрираха безусловно друга и атрактивна гимнастика от всички останали.

Поздравления за треньори и целия екип!

Успех и на двете на следващия ден! "
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР