Двама съпрузи от американския щат Мериленд бяха осъдени заради безвкусни

...
Двама съпрузи от американския щат Мериленд бяха осъдени заради безвкусни
Коментари Харесай

Тези родители са чудовища! Измислиха най-страшните начини, за да тормозят децата си

Двама съпрузи от американския щат Мериленд бяха наказани поради безвкусни смешки с децата си. Майкъл и Хедър Мартин получиха пет години затвор условно за „ родителска небрежност”.

Преди време те основали канала DaddyOFive в YouTube, където разгласили видеа, в които погаждат жестоки номера на петте си деца. Скоро фрагментите събрали популярност… а против родителите почнали да се сипят гневни обвинявания, че тормозят потомците си, споделя BuzzFeed.

В някои от фрагментите се чува по какъв начин семейство Мартин крещят нецензурни думи на децата си, до момента в който те не се разплачат. А в една от сцените се вижда по какъв начин блъскат едното момченце в полица за книги, след което от носа му стартира да тече кръв.

След като цялото семейство минало през психически прегледи, било открито, че две от децата – 10-годишният Коди и 11-годишната Ема страдат от душевен контузии в резултат на видеата.

През май двойката изгуби попечителството над Коди и Ема, които са биологични деца на Майкъл и доведени за Хедър.

Във видео, което сега към този момент е изтрито, се вижда по какъв начин Коди плаче с глас, до момента в който Хедър преднамерено го упреква незаслужено, че е разлял мастило на килима, назовава го измамник и го псува.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР