Двама са установени да шофират един и същ автомобил след

...
Двама са установени да шофират един и същ автомобил след
Коментари Харесай

Спипаха двама да шофират един и същ автомобил след яка почерпка

Двама са открити да карат еднакъв автомобил след почерпка с алкохол. Първият лидер бил с 3,22 промила, другият - с 1,86. Около 00:20 часа на ул. “Ришки проход “ в Шумен до кръстовище с " Шуменска комуна “ за инспекция бил спрян лидер на лек автомобил " Пежо 308 " с варненска регистрация. Зад кормилото, във очевидно нетрезво положение бил А.Г./40г./ от Търговище. След тест с дрегер станало ясно, че кара с 3,22 промила алкохол в издишания въздух.

Водачът не дал кръвна проба за разбор. Задържан бил за период до 24 часа в РУ- Шумен. За осъществено закононарушение по член 343 " Б “ от Наказателен кодекс е формирано бързо произвеждане. Автомобилът бил благосъстоятелност на юридическо лице, заради което не са свалени табелите и не е прекъсната регистрацията му.

Двадесет минути по-късно същият автомобил бил спрян за инспекция на ул. “Иван Рилски “ в Шумен. Зад кормилото на пежото,  към този момент бил  С.З./34г./ от Търговище, който на осъществената по-рано инспекция бил пасажер в автомобила. Тестван бил с дрегер. Отчетени били 1,86 промила алкохол в издишания въздух. Водачът дал кръвна проба за химичен разбор. Задържан бил за период до 24 часа в РУ- Шумен. За осъществено закононарушение по член 343 Б от Наказателен кодекс е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР