Двама са сериозно пострадали при жестоката катастрофа на пътя между

...
Двама са сериозно пострадали при жестоката катастрофа на пътя между
Коментари Харесай

Вижте състоянието на пострадалите при тежката катастрофа на пътя за Вършец

Двама са съществено потърпевши при жестоката злополука на пътя сред Враца и Вършец, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.
Както първо BulNews.bg заяви, през вчерашния ден към 16:55 часа камион „ Сканя “ с естонска регистрация се удари в лека автомобил „ Фолксваген Пасат “.
По първична информация лидерът на ТИР-а естонецът А.О., който е с 22-годишен стаж кат. С+Е зад кормилото, се е опитал да избегне дупка на пътя и е навлязъл в платното на идващата насреща кола. Зад кормилото на „ Пасат “-а бил 54-годишният врачанин П.Г. с 33-годишен стаж кат. В+Е зад кормилото, който пък направил всичко допустимо да не се сблъса с камиона, само че не съумял.
При злополуката са пострдали и двамата водачи, които са настанени в МБАЛ „ Христо Ботев “. Врачанинът е с фрактура на 6 ребра, счупени прешлени и контузия на гръден панер, само че е без заплаха за живота.
А.О. е с травма на гръден панер и счупени 5 ребра, като също няма заплаха за живота му.
Нанесените вреди са в развой на изясняване. Все още не са ясни и аргументите за злополуката, прецизират от полицията.
Естонският водач е пробван за алкохол с техническо средство „ Алкотест Дрегер “ 7510, като тестът е негативна. На лидера П.Г. е публикуван ваучър за здравно проучване.
Образувано е досъдебно произвеждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР