Двама са починали при тежки катастрофи в Пазарджик и областта.

...
Двама са починали при тежки катастрофи в Пазарджик и областта.
Коментари Харесай

Два трупа след инциденти в Пазарджик, моторист се заби в стълб, шофьор прегази пешеходка

Двама са умряли при тежки произшествия в Пазарджик и региона. Първата злополука станала през вчерашния ден следобяд на улица в Пазарджик. 22-годишен мъж от Юнаците решил да се повози с мотоциклет „ Ямаха”. Движейки се по улицата той изгубил надзор над мотора, отклонил се от пътното платно и се блъснал в железен дирек от уличното осветяване. В резултат на удара на лидера била породена тежка черепно-мозъчна контузия. Това наложило да бъде превозен и настанен в тежко положение в МБАЛ-Пазарджик. Въпреки напъните на медиците по-късно е умрял.

Вторият случай е станал нощес към 19.40 часа на улица в септемврийското село Ветрен дол. 33-годишна жена от гоцеделчевското село Баничан блъснала с лек автомобил ”Опел” пресичащата на пешеходна пътека 85-годишна жителка на село Ветрен дол. Пострадалата бабичка била превозена с кола за спешна помощ в МБАЛ-Пазарджик в доста тежко положение, където е умряла. Пробите за приложимост на алкохоли опиати на шофьорката са негативни.

И на двете местопроизшествия са осъществени огледи от дежурни групи на полицейските ръководства в Пазарджик и Септември.

По случаите се водят досъдебни производства.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР