Двама са мераклиите да поемат управлението на „Тролейбусен транспорт“ –

...
Двама са мераклиите да поемат управлението на „Тролейбусен транспорт“ –
Коментари Харесай

Двама искат да спасяват фалиралия „Тролейбусен транспорт“ във Враца

Двама са мераклиите да поемат ръководството на „ Тролейбусен превоз “ – Враца, научи организация BulNews. Единият позволен до втория стадий от състезанието за избор на шеф на сдружението е Виктория Красимирова Христова-Начева, която сега е краткотраен шеф и за която медията ни първа писа, че поема ръководството от досегашния провален началник Николай Вълков. До в този момент тя е работила като старши специалист в звено „ Транспорт и пътища “ на община Враца.
Вторият мераклия за поста е Людмил Иванов Николов, който в края на предходната година кандидатства за контрольор в регионалния отдел на „ Автомобилна администрация “ – Враца и бе отритнат поради непредставени документи. Тогава Николов не показал на конкурсната комисия уверение за професионална подготовка за осъществяване на изпити на претендентите за придобиване на дееспособност.
Двамата претенденти са позволени до втория стадий от състезанието – оценка на бизнес-програмата за ръководство. Двамата би трябвало да показват концепциите си за развиване на сдружението до 17 часа на 14 декември в осведомителния център на община Враца.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР