Двама привърженици на футбола от Франция пътуват с велосипеди от

...
Двама привърженици на футбола от Франция пътуват с велосипеди от
Коментари Харесай

Френски фенове пътуват с велосипеди до Катар, за да гледат световния шампион

Двама последователи на футбола от Франция пътуват с колела от Париж до Доха, с цел да гледат онлайн мачове на настоящия международен първенец по време на Мондиал 2022 в Катар, написа организация „ Ройтерс “. 

Режисьорът в жанра документални филми Меди Баламиса и телевизионният продуцент Габриел Мартин потеглиха от " Стад дьо Франс " на 20 август и към този момент са минали към 5000 км на велосипедите си. Двамата запалянковци, които пътуваха по този метод и за мач от Лигата на нациите в Италия, се надяват да дойдат в точния момент за първия мач на французите против Австралия на 22 ноември.

" Надяваме се, че по този метод промотираме значима част от всекидневието като придвижване и спортуване. Пътуването с велосипед също е алтернатива за всеки и ние демонстрираме, че единствено чрез краката ни можем да си сътворяваме чудесни завършения както наоколо, по този начин и далеко ", споделя 26-годишният Баламиса. Двамата покриват по към 120 км дневно. Те дойдоха в Йордания тази седмица и следва да прекосят Саудитска Арабия, преди да дойдат в Доха.

" Пътуването на дълги дистанции въпреки всичко е голямо предизвикателство. Понякога получаваме някоя низина, само че се случват и големи изкачвания ", продължава Баламиса. " Габриел и аз нямаше да бъдем сега с колела в Йордания, в случай че не мислехме, че има действителен късмет Франция да стане международен първенец ", приключи той.

„ Петлите “, които са в група D на шампионата, ще срещнат още тимовете на Дания и Тунис.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР