Двама прекараха нощта в ареста след меле, заформило се два

...
Двама прекараха нощта в ареста след меле, заформило се два
Коментари Харесай

Светослав уби трима свои авери, а вчера пак ля кръв

Двама прекараха нощта в ареста след меле, заформило се два часа след среднощ, на събора в дупнишкото село Яхиново. Местните чествали храмовия празник на църквата „ Света Петка” с курбан за здраве, музика и доста алкохол.

Десетина души от селото останали последни на площада да си допиват. Компанията пила и се веселила, само че към 2 часа през вчерашния ден сутринта зародил спор сред двама от мъжете.

Стигнало се и до ръкопашен пердах. Останалите се намесили да ги разтърват, само че вместо боят да завърши, се завихрило меле, не се знаело кой кого бие и за какво, написа struma.bg.

Светослав Цанев, който живее наоколо, взел от вкъщи си секира и почнал да я размахва против съперниците си и част от тях се разбягали.

Живеещи на центъра на селото позвънили на тел. 112 и съобщили, че нещо ужасно става: „ Мъже се бият и псуват”.

На място пристигнали екипи на Спешен център и на полицията в Дупница. Няколко мъже били с охлузвания и не се наложило хоспитализирането им.

За 24 часа в РУП – Дупница са арестувани двама мъже, които са провокирали разногласието, 22- годишният Светослав Цанев и 43-годишният Йордан Йорданов. За случая е известен дежурен прокурор.

Преди години Светослав Цанев оцеля по знамение в злополука на входа на село Яхиново. Тогава при пътния случай починаха трима негови другари.

Йордан Йорданов работи като водач на рейс.

В Яхиново разясняват, че всеки събор в селото завършва с пердах. Според тях това е кулминационната точка на събора.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР