Двама пострадаха в катастрофа с джип в Монтанско, научи BulNews. Пътният

...
Двама пострадаха в катастрофа с джип в Монтанско, научи BulNews.
Пътният
Коментари Харесай

Кръв на пътя! Двама катастрофираха с джип в Монтанско, единият лежи в ломската болница

Двама пострадаха в злополука с джип в Монтанско, научи BulNews.
Пътният случай е станал през вчерашния ден. Около 4.50 часа e получен сигнал за злополука сред селата Ковачица и Долни Цибър. Веднага след известието на местопроизшествието дошъл екип на "Пътен надзор ". Униформените открили на място отвън пътното платно лек автомобил „ Форд Рейнджър “ с британски регистрационен номер, с забележими материални вреди по купето. Извън джипа са открити двама мъже на по 32 години от Ковачица и Долно Цибър. Двамата мъже били с забележими пострадвания и не съобщили кой е управлявал автомобила.
Пострадалите неотложно са превозени в многопрофилната болница в Лом за обзор, при което на единия не са открити фрактури. Той е освободен за домашно лекуване с охлузни рани по ръцете. Другият мъж е с хематом на лявата част и разкъсна рана на главата, раздрана ушна мида на лявото ухо и охлузни рани по гърба. Той е настанен под наблюдаване в ломската болница, само че заплаха за живота му няма.
Пробата за приложимост на алкохол на по-леко потърпевшия е 1.89 промила. Вторият участник не е пробван за приложимост на алкохол заради здравословното му положение. И на двамата мъже са направени кръвни проби.
По случая е осъществен оглед и формиран заявителски материал по член 343, ал.1,б. "б " от Наказателен кодекс в районното ръководство на Лом.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР