Двама полицаи загинаха при гонка с автобус, превозващ млади майки

...
Двама полицаи загинаха при гонка с автобус, превозващ млади майки
Коментари Харесай

Христина Коемджиева: Двамата полицаи загинаха вследствие на некадърно управление

Двама служители на реда починаха при гонка с рейс, пренасящ млади майки с деца – мигранти, незаконно.

Едното момче е на няма и 30 с огромен капацитет в областта на Министерство на вътрешните работи. Борбен бил. Личало си е – не всеки ще се включи в гонка, в която рискува живота си, следвайки дълга си и ще загуби този живот. Младите ни кадърни хора напущат страната или умират в една реалност, която има алергия към тях – имунната система на държавния организъм ги изхвърля като микроби. Да почиват в мир!
Тези млади момчета починаха в резултат на некадърното ръководство, въпреки и малко, само че разтресло страната ни до основи, на мерзавци и дано запазим минутка безмълвие, само че не от несръчност, а в тяхна памет този път.
Нека се запитаме за какво изобщо се транспортират майки с деца в багажници на рейсове? Къде е диаспората на същите тези управници, която приемаше майки с деца в домовете си, тъй като бягат от терора в страната си? Защо тези майки не са по площадите ни да стачкуват против българската политика? Защо не се събират средства и не се веят техните флагове?
Защото, драги другари, всичко е просто един фарс, воден от бездънно двуличие. На никой в никакъв случай не му е пукало, за които и да е майки с деца. Нито на нашите с увреждания, които също бяха употребявани от шайката на Киро, с цел да ги вкара в Парламента, нито на украинските, нито на тези, прегръщащи децата си в багажници на рейсове.
В такава реалност живеем и тя е грозна и отблъскваща. Но хищна – гълтам всеки, който няма морал в себе си. Но тези, които са се избавили, най-малко могат сигурно да знаят, че са по-силни от системата. А това по никакъв начин не е малко.
Христина Коемджиева, Фейсбук
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР