Двама полицаи спасиха жена с коронавирус, която била върната от

...
Двама полицаи спасиха жена с коронавирус, която била върната от
Коментари Харесай

Полицаи спасиха жена с коронавирус, оставена без здравни грижи

Двама служители на реда избавиха жена с ковид, която била върната от столична поликлиника без обзор и без проучвания. Униформените се намесили в драмата и се погрижили тя да получи навременна помощ в друго лечебно заведение. Публикациите за постъпката им провокираха бурна реакция в обществените мрежи.

Историята на Дани Йорданова става ясна от изявления на приятелите й във Facebook: " Помогнал й, когато медиците от 12-о ДКЦ безусловно са я оставили в ръцете на Бога, защото имала позитивен тест и отказали да вършат фотография на дроба, макар че тя се е задушавала. Веселинов, вместо да я върне у дома, както му споделили тези " доктори ", я закарал в " Пирогов ".



Вълната от признателност в обществените мрежи изненадала служител на реда Антон Веселинов и сътрудника му, които оказват помощ в столичната незабавна помощ, а през днешния ден са с изключително дежурство на митинга.

" Жената очевидно се движеше малко по-трудно поради болестта, придружихме я, направихме всичко допустимо да й бъде помогнато ", сподели Веселинов пред bTV.

" Колегата я придружаваше в болничното заведение на всички места, дори до тях й оказа помощ да се прибере. И се надявам, че към този момент е по-добре ", добави сътрудника му Благой Палакарчев.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР