Двама полицаи пострадаха при катастрофа, станала в самия център на

...
Двама полицаи пострадаха при катастрофа, станала в самия център на
Коментари Харесай

Ранени полицаи при екшън в центъра на София

Двама служители на реда пострадаха при злополука, станала в самия център на София. Инцидентът се разигра на бул. " Тодор Александров “ и улица " Опълченска “.

Ето какво оповестиха преди минути от Министерство на вътрешните работи: " Към 19.35 часа в столичната полиция е получен сигнал за случай с патрулен автомобил на кръстовището на булевардите " Тодор Александров “ и " Опълченска “, до момента в който пътували служебно с включен сигнал за напредване на специфичен режим за застраховане на реда по сигнал за нерегламентирани протестни дейности.

По първични данни, при случая са потърпевши двама полицейски чиновници. На мястото е дошъл екип на Спешна помощ и двамата полицейски чиновници от Девето РУ-СДВР са откарани в болница за прегледи и оказване на здравна помощ. Изясняват се събитията, при които е зародило пътното произшествие. На мястото се прави оглед “.

Междувременно на фейсбук страницата на Столична дирекция на вътрешните работи Столична Полиция бяха оповестени и първи фотоси от злополуката.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР