Двама полицаи от София се прочуха в мрежата, след като

...
Двама полицаи от София се прочуха в мрежата, след като
Коментари Харесай

Само в БЛИЦ! Цяла София говори за тези полицаи, които зарязаха всичко и...

Двама служители на реда от София се прочуха в мрежата, откакто помогнаха на стара жена да пресече уличното платно. Кадър, запечатал благородната им постъпка, се появи във фейсбук групата „ Забелязано в София”.

„ Все още се намират и свестни.!!”, написа създателят на фотографията, която се трансформира в същински шлагер в мрежата и за негативно време се снабди с куп лайкове и мнения.



Мъжът не прецизира къде се развива действието. Виждаме единствено старицата с бастун в ръка и количка за извършване на покупки и двамата чиновници на реда, които й оказват помощ да се придвижи от единия до другия тротоар.

Интернет потребителите като цяло утвърждават постъпката на служителите на реда.

„ Не единствено те. Скоро един човек, 50+ се спъна и падна пред МОЛ София, покрай стоянката на такситата. Там имаше и служители на реда. Веднага се спуснаха да му помогнат”, отбелязва млада дама в един от мненията.

„ Навсякъде има читави хора и мърши,не заклеймявайте доста хора поради една шепа смотляци. Браво на служителите на реда, отлично и а всеки,който оказва помощ.Няма такова нещо като ЗАДЪЛЖЕНИЕ,има човещина”, отбелязва различен фейсбук консуматор.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР