Двама пожарникари от Ню Джърси след усилено гасене на пожар,

...
Двама пожарникари от Ню Джърси след усилено гасене на пожар,
Коментари Харесай

Сервитьорка почерпила пожарникари закуска, а когато влязла във фейсбука си, не повярвала на очите си

Двама пожарникари от Ню Джърси след интензивно гасене на пожар, цели 12 часа отишли ​​до локалния ресторант, с цел да пият кафе и да закусят. Сервитьорката Лиз чула, че приказват за тяхната работа, тъй че когато поискали сметката, тя направила нещо ненадейно. Вместо сметката, тя им дала листче, на което имало известие и то гласяло:

– Вашата закуска ще бъде от мен – аз черпя. Благодаря, че ни служите и тичате към местата, от които всички бягаме.
Независимо от вашата позиция и роля, вие сте смели. Благодаря ви, че сте по този начин „ рискови “ постоянно, когато има пожар. Починете! Лиз.
Пожарникарите благодарили на Лиз и тръгнали към дома, където един от тях незабавно разгласил необикновената преживелица и поръчал на всички да отидат и да посетят нейния ресторант.



И тук стартира всичко. Пожарникарът Тим потърсил във Фейсбук и видял, че има татко, който е неработоспособен и се нуждае от помощ и решил и той да направи нещо за нея.

Написал, че Лиз има татко, който е имобилен и се нуждае от инвалидна количка, която Лиз не може да си разреши да купи, тъй че потребителите на обществената мрежи единствено за няколко дни превели 70 000 $, доста повече от задоволително, с цел да му купи количка.

– Просто ги черпих закуска, не чаках нищо в подмяна, само че това е доказателство, че хората би трябвало да бъдат постоянно общителни – споделила Лиз.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР