Двама пловдивчани са в ареста за разпространение на наркотични вещества.

...
Двама пловдивчани са в ареста за разпространение на наркотични вещества.
Коментари Харесай

Арестуваха трима пловдивчани с дрога, единият опита да бяга

Двама пловдивчани са в ареста за разпространяване на наркотични субстанции. 72-часовата мярка за неотклонение по отношение на мъжете, на 28 и 26 години, е взета с разпореждане на Окръжна прокуратура – Пловдив.

В неделя, при спецакция от чиновници в отдел „ Криминална полиция “ на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи, причинителите били арестувани по време на покупко-продажби с наркотични субстанции. При процесуалните и следствени дейности - персонални обиски на двамата и претърсвания на четири адреса, са открити и конфискувани близо половин кг марихуана, 22 грама амфетамин, три електронни везни и мобилни телефони. Работата по документиране на случая продължава под наблюдаване на прокуратурата.

Наркотик е конфискуван и от 21-годишен гражданин на регионалния град, направил опит да осуети полицейска инспекция. Около 2.20 ч. през вчерашния ден младежът побягнал при типа на чиновници от Второ районно управление (на МВР), само че скоро бил догонен и задържанот тях, макар оказаната сериозна опозиция. При последвалия обиск е открито, че причинителят носи в себе си 0,56 грама амфетамин. Той е отведен за едно денонощие в районното ръководство. За формираното досъдебно произвеждане е известена прокуратурата.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР