Двама пловдивчани преплуваха с кану чисто новия подлез на централната

...
Двама пловдивчани преплуваха с кану чисто новия подлез на централната
Коментари Харесай

Двама пловдивчани преплуваха с кану централен градски подлез

Двама пловдивчани преплуваха с кану чисто новия подлез на централната улица Гладстон, чиято лента беше прерязана след дълъг ремонт преди 2 месеца. Двамата се стопираха при закъсал автомобил, с цел да видят могат ли да оказват помощ с нещо на бедстващите! Случката е от нощес по време на огромния проливен дъжд, който безусловно потопи града под вода.

Други зевзеци се пробваха да преплуват града при водни условия и се пуснаха по бул. Руски. Облечени в дъждобрани, шегаджийте явно не се притесняваха от водните гейзери, образуващи се от преминаващите коли.



От 20.30 ч. в постройката на ОДМВР - Пловдив се събра ексклузивен спешен щаб под управлението на ст. комисар Ат. Илков. Участват началникът на отдел Оперативна програма комисар Венелин Младенов, началникът на бранш Пътна полиция гл. контрольор Димитър Димитров, зам.-кмет по превоза и публичния ред Златин Велев, кметовете на региони в Пловдив, шефове на Общински предприятия " Чистота " и " Градини и паркове " Иван Стоянов и Стоян Алексиев, н-к отдел " Обществен ред и ръководство при рецесии " в община Пловдив.



Над 20 патрулни автомобила на ОДМВР - Пловдив са ситуирани по невралгичните точки в града. Там има и дежурни екипи на Оперативна програма " Чистота " и почистващата компания КМД. Усложнено е положението и са затворени за придвижване подлезите на Скобелева майка и Гладстон, бул. Марица юг под моста на УХТ, бул.Васил Априлов стоманен мост, Шести септември преди Адата до Макдоналдс, Найчо Цанов, елементи от бул. Санкт Петербург, бул. Освобождение до военните поделения, Коматевско шосе, сектори от бул. Христо Ботев от Сточна гара до бул. Източен.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР