Двама палестинци бяха убити в петък по време на сблъсъци

...
Двама палестинци бяха убити в петък по време на сблъсъци
Коментари Харесай

Израелски сили убиха двама палестинци на Западния бряг

Двама палестинци бяха убити в петък по време на конфликти с израелските сили за сигурност, които нахлуха в окупирания град Наблус на Западния бряг, оповестиха палестински медицински чиновници, представени от Ройтерс.

Официалната палестинска осведомителна организация WAFA сподели, че израелските войски са отделили къща, в която двамата са се укривали, и че те са били " екзекутирани ". Съобщава се, че по-късно са избухнали конфликти с жителите в града.

Говорител на израелската войска не даде детайлности по случая.

В четвъртък палестински нападател простреля и умъртви израелец близо до населено място в окупирания Западен бряг в четвъртък, заяви израелската работа за кола за спешна помощ.

Израелските военни споделиха, че нападателят е разкрил огън по силите за сигурност, които са спрели да ревизират автомобила му, който им се сторил недоверчив, покрай селището Кдумим. След това той е избягал от мястото на престъплението, преди да бъде проследен и " обезвреден ".

Атаката последва двудневната интервенция на Израел по-рано през седмицата в северния град Дженин на Западния бряг, на към 10 километра, най-голямата от години.

Двудневната интервенция, която съгласно израелските военни е ориентирана към инфраструктура и оръжейни хранилища на бойци в бежанския лагер в Дженин, остави диря от разрушени улици и изгорени коли и предизвика яд в арабския свят.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР