Двама от участниците в кулинарното предаване Кухнята на ада вече

...
Двама от участниците в кулинарното предаване Кухнята на ада вече
Коментари Харесай

Любов пламна в „Кухнята на ада”

Двама от участниците в кулинарното предаване „ Кухнята на пъкъла ” към този момент са двойка, научи HotArena.

Чаровната Гергана от Смядово омайност сътрудника си Михаил. Брюнетката е с няколко години по-млада от възлюбления си. Готвачката влиза в шоуто с упоритостта да завоюва, само че май ще си тръгне с гадже. В предходните излъчвания хубавицата разкри, че е сама и си търси сериозен другар. Двамата с Мишо се срещат в предаването. Гергана незабавно хваща окото на 24-годишния кулинар. Той бързо съумява да й стане любим. Гери гледа към този момент с друго око на Мишо, който е измежду най-тихите участници в кухнята на Виктор Ангелов.

Гергана и синеокият мъж постоянно остават уединено в двора на къщата. Отдават си на сладка раздумка до ранни зори. А Михаил даже взема решение да предложения сладката Гери на спонтанна среща.  Всички готвачи в шоуто схващат за връзките сред двамата.

" Има нещо сред вас. Виждам по какъв начин се гледате. Няма за какво да криете ", разприказва се пред камерите влогърката Соня, която първо узнава за любовта сред Мишо и Гери.  Връзка в „ Кухнята на Ада ” се случва за първи път в тригодишната история на шоуто, написа „ България Днес ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР