Двама от титаните на Висшата лига се изправят в безмилостна

...
Двама от титаните на Висшата лига се изправят в безмилостна
Коментари Харесай

На живо: Арсенал срещу Юнайтед в битката на титаните

Двама от титаните на Висшата лига се изправят в безмилостна борба след по-малко от час. Арсенал приема Манчестър Юнайтед на “Емиратс” в дербито на 15-ия кръг британското състезание.

Срещата започва тъкмо в 19,30 часа българско време и почитателите ще могат да я следят посредством директното предаване на DIEMA SPORT 2 и онлайн на GONG PLAY.

Арсенал-Юнайтед: Дуел, който дава обещание кръв

“Топчиите” са четвърти в класирането с актив от 28 точки и нито една домакинска загуба от началото на сезона. Възпитаниците на Арсен Венгер ще опитат да догонят “червените дяволи” и по този метод да бетонират наличието си в топ 4.

Тимът на Жозе Моуриньо въпреки това е втори в подреждането с 32 точки и ще стори всичко по силите си да се приближи най-малко на пет от водача Манчестър Сити.

Венгер без думи за свършеното от Моу

Залогът на „ Емиратс” се повишава в допълнение от обстоятелството, че противниците няма да могат да разчитат на някои от най-важните си играчи. За Арсенал навън от сметките е най-скъпият в клубната история Александър Лаказет, който пострада при разгрома с 5:0 над Хъдърсфийлд в предишния кръг.

Добрата вест от последните минути е, че Специалния въпреки всичко ще може да разчита на новата си покупка Неманя Матич, който до последно бе под въпрос. С групата обаче не пътуваха изпадналият в недружелюбност плеймейкър Хенрих Мхитарян и нападателят Златан Ибрахимович.

Вижте съставите на двата отбора:

Арсенал: 33 Петър Чех, 6 Лоран Кошчелни, 20 Шкодран Мустафи, 18 Начо Монреал, 24 Ектор Бейерин, 8 Аарън Рамзи, 29 Гранит Джака, 31 Сеад Колашинац, 7 Алексис Санчес, 9 Александър Лаказет

Манчестър Юнайтед: 1 Давид Де Хеа, 2 Виктор Линдельоф, 12 Крис Смолинг, 5 Маркос Рохо, 25 Антонио Валенсиа, 6 Пол Погба, 31 Неманя Матич, 18 Ашли Йънг, 14 Джеси Лингард, 11 Антони Марсиал, 9 Ромелу Лукаку
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР