Двама от спряганите за Барселона играчи очакват оферти от каталунския

...
Двама от спряганите за Барселона играчи очакват оферти от каталунския
Коментари Харесай

Набелязани от Барса отказват да преподпишат

Двама от спряганите за Барселона играчи чакат предложения от каталунския клуб и в тази връзка отхвърлят да подпишат нови контракти, твърди Mundo Deportivo. Това са Вилиан от Челси и Фабиан Руис от Наполи.

31-годишният бразилец е привързан с лондончани до края на сезона, а клубът прави всичко по силите си да го задържи. На Вилиан към този момент е бил препоръчан договор за още 2 години с алтернатива за спомагателни 12 месеца, само че той към момента не е дал отговор. Спряга се името и на Ювентус като евентуална дестинация за опитния южноамериканец.

На Руис пък се гледа като на отличен състезател за бъдещето на Барса. Полузащитникът е единствено на 23 години, само че към този момент играе в националния отбор на Испания. Той има предложение от Наполи за нов контракт, съгласно който да му бъде поставена уговорка от 120 млн. евро. Настоящото му съглашение с италианския клуб е до 2023 година, в него няма заложена откупна уговорка, а и заплатата на Руис е сравнителни ниска за все по-силните му изяви - 2 млн. евро. Неаполитанците се притесняват, че Руис може доста елементарно да бъде изкушен с по-високо заплащане.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР