Двама от синовете на Анджелина Джоли влизат като асистент-режисьори в

...
Двама от синовете на Анджелина Джоли влизат като асистент-режисьори в
Коментари Харесай

Двама от синовете на Анджелина Джоли са асистент-режисьори на новия ѝ филм

Двама от синовете на Анджелина Джоли влизат като асистент-режисьори в новия ѝ филм " Без кръв " по романа на Алесандро Барико от 2002 година
Носителката на " Оскар " показа пред „ People “, че Пакс, на 18 година, и Мадокс, на 21 година, са членове на екипа. Филмът се снима в Италия с присъединяване на актьорите Салма Хайек и Демиан Бичир.

Работим добре дружно ", споделя сирената пред изданието. " Когато един кино екип е в най-хубавата си форма, той наподобява на огромно семейство, тъй че се усещам естествено ".

Джоли показа също по този начин пред уеб страницата, че синовете ѝ работят в отдела за асистент-режисьори, което значи, че работят до нея, защото тя е режисьор на кино лентата.

Пакс е работил с майка си по драмата " First They Killed My Father " от 2017 година Мадокс също е работил с нея по " First They Killed My Father ", както и по " By The Sea " през 2015 година Джоли сподели, че Пакс е " работил интензивно " по кино лентата.

„ Без кръв “ е драма, като в прессъобщението се споделя: " Незабравима история, чието деяние се развива след неидентифициран спор, изследва универсални истини за войната, контузията, паметта и изцелението ".

Хайек съобщи, че Джоли е страховит началник. Двете се сближиха, когато се снимаха дружно във кино лентата на Marvel " Вечните " през 2021 година

„ Тя е може би най-хубавият режисьор, с който в миналото съм работила, а аз съм работила с много положителни режисьори “, сподели Хайек, звезда във филмите " От здрач до зори " на Робърт Родригес и " Трафик " на Стивън Содърбърг. „ Винаги съм я харесвала като режисьор, само че мисля, че това може би е най-хубавият ѝ филм или един от най-хубавите “, сподели майката на едно дете.

През септември Джоли беше забелязана със звездата от " Фрида " по време на празненствата за 55-ия ѝ рожден ден.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР