Двама от пострадалите са в тежко състояние в Реанимация, като

...
Двама от пострадалите са в тежко състояние в Реанимация, като
Коментари Харесай

Едното момиче, пострадало в зловещия инцидент на спирка Тракия, е с опасност за живота


" Двама от потърпевшите са в тежко положение в Реанимация, като едното момиче на 14 години е в кома, с заплаха за живота с тежка черепно-мозъчна контузия, контузия на гръдния панер и на крайниците. Има кръвоизлив, който не е солиден, само че мозъчния оток е казуса.

Младежът, който е на 28 години, е с тежка черепно-мозъчна контузия и контузия на крайниците, само че без заплаха за живота. Второто момиче на 14 години е в Клиниката по ортопедия и без заплаха за живота. На този стадий това демонстрират проучванията.

Все още не можем да кажем какъв ще е изхода за момичето, потърпевшо най-тежко. Момчето е в схващане, приказва, знае къде се намира, с два счупени крайници е и с контузия на лицевия череп. Помни какво се е случило, не напълно ясно, само че знае, че е ударен. На този стадий на момчето му следва интервенция на двата счупени крайници, а за момичето, потърпевшо по-леко няма данни за належаща интервенция. Ще изчакаме да забележим каква ще бъде динамичността на положението им ", изясни доктор Власаков.

Припомняме, че двете деца и младият мъж бяха пометени тази заран на спирка " Тракия " от 21-годишен водач.  

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР