Двама от пациентите са в критично състояние - единият е

...
Двама от пациентите са в критично състояние - единият е
Коментари Харесай

Ани Цолова се сдърпа с шеф от МВР заради мигрантите: Не може да давам повече информация от вас! Не съм ви поканила за това!

Двама от пациентите са в сериозно положение - единият е с политравма, на който през вчерашния ден е осъществена животоспасяваща интервенция, към момента е в сериозно положение. Другият е с фрактура на бедро и е постъпил в тежък потрес. Все още и неговото положение сериозно. Това съобщи в " Здравей, България " Дора Шопова от болничното заведение в Пазарджик, където са настанени шестима от потърпевшите при вчерашната злополука на автомагистрала " Тракия ". " Останалите четирима пациенти са в хирургично поделение и са с гръдно-коремни контузии, само че са в устойчиво положение. Доколкото разбрах от сътрудниците, приемащи тези пациенти, съвсем никой от мигрантите не е знаел британски и контактът с тях е бил сложен. Те само са споделили имената си. Нямат никакви документи. Записани са по този начин, както са си споделили имената ", сподели още тя.


" Не знаем какъв е здравният им статус. Колегите ми са работили с защитни дрехи и с по два чифта ръкавици ", приключи Шопова.

В студиото на " Здравей, България " бе Георги Арабаджиев - зам.-главен секретар на Министерство на вътрешните работи. " Знае се от къде са влезнали тези хора в страната, само че няма да оповестя, тъй като се правят към момента издирвателни и следствени дейности. Български жител към този момент е арестуван. Работим както със притежателя на буса, по този начин и с ползвателите му. Конкретика по самото следствие не желая да давам. Нека имаме почитание към труда на хората, които са си легнали в 4:30 ", сподели той.

" Ама аз съм ви поканила да ми дадете информация. Не е обикновено аз да давам повече информация в сравнение с вие. В Бусманци ли е арестуван този човек ", заяде се Цолова.

" Да, в Бусманци е арестуван ", сподели през зъби Арабаджиев.

" 16-годишното момче, което умря, нямам информация да е залавяно и различен път за шофиране на автомобил без документи. Това е част от новата скица обаче - да се употребяват малолетни лица, които биха носили по-малко отговорност, в случай че бъдат хванати ", съобщи Арабаджиев.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР