Двама от основните играчи на Ливърпул - вратарят Алисон и

...
Двама от основните играчи на Ливърпул - вратарят Алисон и
Коментари Харесай

Алисон и Матип подновиха тренировки

Двама от главните играчи на Ливърпул - вратарят Алисон и централният бранител Жоел Матип, през днешния ден възобновиха тренировки на цялостни обороти с тима и най-вероятно ще са подготвени за дербито с Манчестър Юнайтед в неделя.

Бразилецът не е играл от първия мач в шампионата за сезона през август, когато получи травма в прасеца. Това стана причина привлеченият през лятото Адриан да бъде титуляр във всички последващи мачове.

@Alissonbecker pic.twitter.com/X5eq7xL9vK
— Liverpool FC (@LFC) October 15, 2019
Матип пропусна последните две победи на отбора - против Ред Бул Залцбург и Лестър, поради контузия, която получи в срещата с Шефилд Юнайтед в края на предишния месец. Във въпросните два дуела Джо Гомес и Деян Ловрен стартираха по един път като сътрудници на Върджил ван Дайк в центъра на защитата.

Ако до края на седмицата Матип покаже задоволително добра физическа форма, евентуално ще се завърне на титулярната си позиция до Ван Дайк в центъра на защитата за дербито с " алените дяволи ". Преди травмата Матип изигра доста мощни мачове за " алените " и бе изгран за " Играч на месеца” за септември във Висшата лига.

Today's training session in images
— Liverpool FC (@LFC) October 15, 2019
Мохамед Салах тренира независимо. Египтянинът се пробва да се възвърне до неделя от контуия в глезена, получена на мача с Лестър преди паузата за мачовете на националните тимове.
Премиър лийг 9 кръг, неделя 20 октомври  Манчестър Юнайтед 18:30предстои  Ливърпул
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР