Двама от основните футболисти на Черно море ще пропуснат мача

...
Двама от основните футболисти на Черно море ще пропуснат мача
Коментари Харесай

Черно море ще бъде без двама основни футболисти за двубоя с Локо

Двама от главните футболисти на Черно море ще пропуснат мача с Локомотив София от 16-ия кръг в efbet Лига. Това са офанзивният състезател Велислав Василев и бранителят Виктор Попов. Първият получи травма в глезена по време на срещата със Спартак (Варна) и към момента не е ясно докога ще се възвръща, пишат в уеб страницата си “моряците ”.
 Черно море пуска тъжба против съдийството на мача със Спартак Черно море пуска тъжба против съдийството на мача със Спартак
Националът на България пък е с насъбрани жълти картони и ще бъде осъден от дисциплинарната комисия към БФС за една среща. Попов ще се завърне за отсрочения мач с Левски от 4-ия кръг на шампионата, която ще се играе на 2 ноември (сряда) от 17:15 часа на стадион „ Тича “.

В неделя „ моряците “ имаха възстановително занятие, а в понеделник получиха отмора. Отборът се събира във вторник сутринта и ще стартира подготовката си за мача със столичните железничари. Срещата сред Черно море и Локомотив (Сф) е в събота (29 октомври) от 15 часа във Варна.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР