Двама от основните футболисти на Атлетик (Билбао) удължиха договорите си

...
Двама от основните футболисти на Атлетик (Билбао) удължиха договорите си
Коментари Харесай

Двама от лидерите на Атлетик Билбао удължиха договорите си

Двама от главните футболисти на Атлетик (Билбао) удължиха договорите си с отбора, оповестиха от клуба. Става дума за Оскар де Маркос и за Микел Баленсиага, които са подписали нови съглашения до 2021 година.

В контрактите и на двамата футболисти няма откупна уговорка, което може да се пояснява, Атлетик не желае да се разделя с тях. Бащата на Оскар де Маркос - Педро пък разкри пред един от фенските уеб сайтове на клуба, че през предишното лято синът му е имал оферти от Челси и Пари Сен Жермен, само че ги е отклонил и двете без да се интересува от галактическите заплати там. Де Маркос по принцип играе като плеймейкър, само че преди две години самичък пожела да застане като десен бек поради неналичието на подобен състезател в отбора и преотстъпи ролята в средата на терена на Бенят Ечеберия.
Renewal of Óscar de Marcos #AthleticClub pic.twitter.com/oYC9F1NDaK
— Athletic Club (@Athletic_en) December 14, 2018 Атлетик обаче върви доста зле през този сезон и макар успеха над Жирона в понеделник, към момента е в зоната на изпадащите в Примера дивисион с 14 точки. Толкова има пред тях и Виляреал. Билбао дружно с грандовете Реал Мадрид и Барселона в никакъв случай не са изпадали от елита на испанския футбол.
Athletic Club and the player Mikel Balenziaga have signed the renewal of the footballer’s contract, who will remain in the zurigorri team until 30th of June, 2021. pic.twitter.com/nVjq01KteL
— Athletic Club (@Athletic_en) December 14, 2018
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР