Двама от най-ярките таланти в отбора на Камелия от „Гласът

...
Двама от най-ярките таланти в отбора на Камелия от „Гласът
Коментари Харесай

Вълнуващата среща на Мария и Тино от „Гласът на България” с Андре Рийо

Двама от най-ярките гении в тима на Камелия от „ Гласът на България” – Мария Величкова и Кирил Хаджиев – Тино, гостуваха в предаването „ Тази неделя” по bTV.

Те описаха за вълнуващата си среща с Краля на валса Андре Рийо в неговия дом. „ Посетихме неговия палат и неговото студио – мястото, където репетира целият му 60-членен оркестър, където записва. Това, което на мен ми направи най-голямо усещане, е, че той с изключение на занаятчия музикант е и шоумен и отличен бизнесмен”, съобщи Кирил Хаджиев.
Как Тино впечатли треньорите в „ Гласът на България ” с неповторимия си глас? „ Най-необичайно беше да избера Камелия, не можах да устоя на тръпката ”, призна 22-годишният реализатор
Рио е споделил на младите реализатори, че би трябвало да разчувстват публиката. „ Каза: Разплачете ме, направете нещо, с цел да се развълнувам”, обясниха Мария и Тино.

Пред Диана Любенова двамата описаха и за какво са избрали Камелия за треньор.

„ Камелия е огън, приказва с адска пристрастеност и е мъчно да ѝ се устои”, безапелационен е Тино. „ Тя беше най-убедителна, имаше го и изкушението да направя най-интересното, най-неочакваното”, призна той.

„ Тя е много умна жена, която знае какво да ти каже и по какъв начин да те приласкае в нейния отбор”, сподели и Мария. По думите ѝ Камелия знае какъв човек е застанал против нея, по какъв начин да го поддържа и по какъв начин да извади от него най-хубавото.
Как Мария Величкова впечатли журито на „ Гласът на България ” Когато се обърнаха и четиримата треньори, изпаднах в потрес, сподели младата жена
„ Строга е, когато е необходимо”, добави Тино.

Тази вечер 48 надарени реализатори влизат в решаваща борба в „ Гласът на България” по bTV. В първи епизод от вокалните дуели шест дуета, определени от треньорите, ще излязат на сцената, с цел да се борят за своето място в най-гледаното музикално шоу. А Деси Слава, Мария Илиева, Стефан Вълдобрев и Орлин Павлов ще бъдат гост-треньори в „ Гласът на България”. Гледайте от 20 ч. по bTV.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР