Двама от най-популярните изпълнители у нас ще завършат звездната осмица

...
Двама от най-популярните изпълнители у нас ще завършат звездната осмица
Коментари Харесай

Маргарита Хранова и Константин приемат предизвикателството на „Като две капки вода“

Двама от най-популярните реализатори у нас ще завършат звездната осмица в новия сезон на паметното шоу „ Като две капки вода “ , който започва на 26 февруари от 20:00 ч. по NOVA. Маргарита Хранова и Константин ще стъпят на сцената с неподражаеми гласове, които ще моделират в 13 въздействащи осъществявания и съпътстващите ги облици.

„ Винаги съм се старала да звучи достоверно, а тук ще би трябвало да подражавам освен жестовете, само че и тембъра на радикално разнообразни реализатори. В „ Като две капки вода “ съм взела участие единствено като посетител. Тогава ми сложиха само нос, само че в този момент ще би трябвало да нося маска и да опитам всевъзможни облици, които Бутона на шанса ще ми даде “, споделя Марги Хранова . Певицата признава, че чака доста развлечение и среща с забавни актьори на сцената.
 Маргарита Хранова
„ Работата на един реализатор е обвързвана с доста пътешестване. Свикваш да бъдеш с куфар от място на място. Мисля, че присъединяване в шоуто ще ми донесе нещо ново, ще ме предизвика да насоча напъните си към тази сцена и да оставя на назад във времето за няколко месеца другата си кариера “, споделя Константин , който счита да освежи креативния си капацитет, скачайки в обувките на световноизвестни реализатори.

Заедно с Марги Хранова и Константин в прослойка на шести сезон ще се включат Софи Маринова, Гери-Никол, Златка Райкова, Иван Юруков, Славин Славчев и Борислав Захариев. Актьори и артисти още веднъж ще се впуснат в звездна артистична конкуренция, в която най-автентичните облици ще получат овациите на жури и аудитория.
 Константин
Не пропускайте старта на шести сезон на неповторимото шоу за преобразявания „ Като две капки вода “ на 26 февруари от 20:00 ч. по NOVA.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР