Двама от най-опитните играчи в националния отбор на Германия -

...
Двама от най-опитните играчи в националния отбор на Германия -
Коментари Харесай

Пропуснахме много шансове и допуснахме леки голове, признаха германските национали

Двама от най-опитните играчи в националния тим на Германия - Мануел Нойер и Илкай Гюндоган, признаха, че отборът е позволил прекомерно доста неточности както в офанзива, по този начин и в отбрана, което е причина за непредвидената загуба с 1:2 от Япония на старта на международното състезание по футбол в Катар. Германците, които са четирикратни международни първенци, бяха определяни за корав любимец от експерти и букмейкъри и водеха с 1:0 на почивката след гол на Гюндоган от дузпа, само че след паузата Япония обърна резултата с голове на Рицу Доан и Такума Асано. 
 Германия още веднъж се провали на старта, запаси на Япония шокираха Бундестима Германия още веднъж се провали на старта, запаси на Япония шокираха Бундестима
" Направихме мача прекомерно елементарен за тях. Доминирахме в по-голямата част от мача. На международното състезание не можем да позволяваме голове като тези, които ни вкараха. Липсваше ни убеденост при контрола над топката. Изглеждахме по този начин, все едно не всеки желае да играе с топката ", сподели Гюндоган пред АРД. 

Капитанът на германците Нойер значително се съгласи с мнението на сътрудника си. " Пропуснатите шансове и неприятната отбрана ни костваха успеха. Липсваше ни самообладание в отбрана през второто полувреме. Трябваше да играем по-добре и по-уверено в офанзива. Това е огромно отчаяние за нас ", съобщи вратарят на Байерн Мюнхен.
 Официално пояснение за запушените усти на немските национали Официално пояснение за запушените усти на немските национали
  " Направихме по този начин, че противникът ни да наподобява доста мощен и в края тяхното по-голямо предпочитание направи разликата. Японците имаха вяра, че могат да завоюват мача, до момента в който ние мислехме, че можем да запазим преднината си ", разяснява още Нойер.
29  Германия - Япония 1:2, група
 Загубата от Япония слага Германия в доста тежка обстановка, като Бундестимът ще би трябвало да търси две победи в оставащите си два мача с Испания и Коста Рика, в случай че не желае да повтори отпадането си от международното състезание още в груповата фаза, както се случи в Русия преди четири години.

Снимки: Imago

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР