Двама от най-известните техномилиардери в света - Илон Мъск и

...
Двама от най-известните техномилиардери в света - Илон Мъск и
Коментари Харесай

Марк Зукърбърг и Илон Мъск ще се бият в клетка

Двама от най-известните техномилиардери в света - Илон Мъск и Марк Зукърбърг - се уговориха да се изправят един против различен в осмоъгълника. Мъск разгласява известие в личната си обществена мрежа Twitter, че е подготвен " за борба в клетката " (сленг за ММА октагона). Основателят на Фейсбук му отговори в същия жанр - " изпрати ми местоположението ", предаде Клуб Z.

Мъск отвърна - " Vegas Octagon " - става дума за арената UFC Apex, където се организират някои от най-големите мачове в смесените бойни изкуства. Пред БиБиСи Зукърбърг разяснява, че " историята приказва сама за себе си ".

Разбира се, предизвикването и уговореният мач провокираха бурни полемики в обществените мрежи. Наскоро 39-годишният Зукърбърг впечатли публиката с победи на съревнование по бразилско джиу-джицу, което тренира от няколко години. Известно е, че шефът на Meta практикува и ММА.

Илон Мъск след седмица ще стане на 52 години. До преди няколко години доста се майтапиха с бледото му тяло, хванато от папараците на плажа. Но и той тренира бразилско джиу-джицу от 2 години и се похвали неотдавна, че по този начин е свалил 15 кг.

Все още не е ясно под каква форма ще е конфликтът сред милиардерите, само че догатките са, че ще става дума за ММА мач с благотворителна цел.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР