Двама от най-хитовите изпълнители във фолка се събраха и увековечиха

...
Двама от най-хитовите изпълнители във фолка се събраха и увековечиха
Коментари Харесай

Коцето и Тони Стораро почерпиха за 20-годишното си приятелство

Двама от най-хитовите реализатори във фолка се събраха и увековечиха дружбата си с обща ария. Тони Стораро и Константин показаха на своите почитатели дълго чакания си дует Кома, върху който работеха от години.

След като осъществиха плана си, двамата взеха решение и да почерпят своите почитатели, както по този случай, по този начин и във връзка своето 20-годишно другарство.

„ Планирахме този дует от години насам, само че все нещо се случваше. Или не ни харесваше препоръчаната ария, или пък текста... Сега обаче сме уверени в триумфа на избора си за ария и резултатите към този момент са налице. Парчето в действителност се харесва доста, а всички DJ-и го дефинират като шлагера на лятото “, описват певиците.

Събитието се състоя в клуба на Коцето-Plazza Sofia, а специфични посетители на изпълнителите бяха огромна част от техните сътрудници.

Сред присъстващите бяха братовчедката на Константин-Лияна, Фики и Емрах Стораро, Софи Маринова, Борис Дали, Анелия, Десислава, нашумелия тийн-идол Дениос Теофикоф и др.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР