Двама от най-добрите тенисисти в настоящето - Новак Джокович и

...
Двама от най-добрите тенисисти в настоящето - Новак Джокович и
Коментари Харесай

Джокович и Мъри изградиха перфектния тенисист

Двама от най-хубавите тенисисти в сегашното - Новак Джокович и Анди Мъри, организираха едночасов видеоразговор в Инстаграм, в който разискаха най-различни тематики свързани с обичаната си игра.

Най-добрият мач посред им

Джокович беше безапелационен, че това е финалът на US Open през 2012 година, когато Мъри надви в петсетова борба: 7:6 (10), 7:5, 2:6, 3:6, 6:2 и по този начин завоюва първия си трофей от шампионата.

Кой резултат от предишното биха трансформирали?

Сърбинът уточни провалите си от Мъри и Дел Потро на Олимпийските игри в Лондон и Рио. В първия случай става въпрос за полуфинал, изгубен с 5:7, 5:7, а другият беше на старта на шампионата и пристигна в два тайбрека. Изненадващо, британецът не би трансформирал нито една от петте си загуби в борбата за трофея в Australian Open. Вместо това, той би трансформирал изхода от финала против Джокович на Roland Garros 2016, в който отстъпи с 6:3, 1:6, 2:6, 4:6.

.@andy_murray and I will be doing IG Live together at 7pm CEST this Friday. We’ll pick a few questions to answer about our careers and history. Comment with your questions below and join us for the most exciting Friday night plans we’ll have all month #tennisathome @atptour pic.twitter.com/59mOdEScOc
— Novak Djokovic (@DjokerNole) April 15, 2020
Как се дефинира най-великия за всички времена?

Според тях поради се взимат няколко съставния елемент - броя на купите от Големия шлем, както и този на троэеите от " Мастърс 1000 ". Също по този начин седмиците като номер 1 в международната класация и директните дуели с останалите водещи тенисисти. Въпреки това, и двамата се съгласиха, че не трябва да се съпоставят другите генерации спортисти и отхвърлиха да назоват своя №1 в историята.

Шортите на Вавринка от Roland Garros 2015

Новак реши да се пошегува, че е запомнил 2015 година не с нещо спортно, а с късите панталони на Вавринка при триумфа му на Откритото състезание на Франция. " Стан, в случай че гледаш това, апелирам те, изгори тези къси панталони! ", прикани го Джокера. Мъри се съгласи, наричайки ги " ужасяващи ". Швейцарецът обаче незабавно реагира на подигравките им и отговори с емотиконка на среде пръст, което беше видяно от двукратния олимпийски първенец.

Wait for it... @andy_murray | @DjokerNole | @stanwawrinka pic.twitter.com/UgzALT9EDv
— ATP Tour (@atptour) April 17, 2020
С какво щяха да се занимават, в случай че не бяха тенисисти?

И двамата в началото бяха уверени, че са щели да останат в спортната сфера, само че въпреки всичко показаха и други специалности. Джокович призна, че го влече науката, а Мъри би станал доктор, въодушевен от сегашната обстановка по света.„

Вредните им привички

Ноле показа, че би желал да престане с непрекъснатото си закъсняване, както и със своето неспокойствие. Мъри пък разкри, че неговата брачна половинка непрекъснато му се кара, че оставя пастата за зъби без капачето й. Оказа се, че сърбина също го нервира това нещо.

Full Djokovic-Murray live. It was very nice.https://t.co/I3uOnopHJn
— José Morgado (@josemorgado) April 17, 2020
Перфектният тенисист, построен аспект по аспект (предложение на Джокович / предложение на Мъри)

Сервис - Иснър / Кирьос

Ретур - Мъри / Джокович

Форхенд - Дел Потро / Надал

Бекхенд - Мъри / Джокович

Воле - Федерер / Федерер

Психика - Надал / Надал

Физика - Ферер / Джокович
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР