Двама от най-добрите ни плувци в момента - Йосиф Миладинов

...
Двама от най-добрите ни плувци в момента - Йосиф Миладинов
Коментари Харесай

Йосиф Миладинов и Антъни Иванов на полуфинал в Будапеща

Двама от най-хубавите ни плувци сега - Йосиф Миладинов и Антъни Иванов, ще вземат участие на полуфинала в дисциплината 100 м бътерфлай на европейското състезание в Будапеща, Унгария.

Те съумяха да преборят конкуренцията в сериите и ще влязат още веднъж в басейна след 19:30 ч. през днешния ден (22 май).

Миладинов, който има олимпийска квота в тази дисциплинираност, приключи с второ време. Той спря хронометрите на 51,42 секунди. Изпревари го само международният първенец в тази дисциплинираност - унгарецът Кристоф Милак (50,64 секунди).

Снимка: Lap.bg

Антъни Иванов е на 12-та позиция след плуването в сериите. Неговото време е 51,93 секунди. Това ще бъде втори полуфинал на европейското състезание за Иванов. Преди дни той стана четвърти в коронната си дисциплинираност - 200 м бътерфлай.

В дисциплината 200 м тил Габриела Георгиева остана на 19-та позиция след сериите с време 2:14,32 минути, което я прави втора запаса за полуфинала по-късно през днешния ден.

Снимка: bgswim.com

Вчера (21 май) 20-годишната Диана Петкова завоюва първа квота за българското женско плуване за олимпийските игри в Токио, които би трябвало да се проведат през лятото на 2021 година Тя остана отвън финала на 200 м съчетано плуване, само че времето ѝ беше задоволително, с цел да ѝ обезпечи виза за Япония.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР