Двама от най-богатите хора в света - Уорън Бъфет и

...
Двама от най-богатите хора в света - Уорън Бъфет и
Коментари Харесай

Милиардерите Уорън Бъфет и Бил Гейтс разкриват най-важните си бизнес решения

Двама от най-богатите хора в света - Уорън Бъфет и Бил Гейтс са основали доста печеливши компании, тъй че е подходящо да се каже, че са взели някои много интелигентни бизнес решения.

През 1998 година по време на полемика със студенти в бизнес учебното заведение на Университета във Вашингтон, двамата милиардери показват най-хубавите бизнес решения, които в миналото са вземали.

 Гейтс и Бъфет са доста положителни другари
Източник:

Гейтс и Бъфет са доста положителни другари

Бъфет дефинира като най-хубавото си бизнес решение започването на кариера на вложител , тъй като се любува на това, което прави. За благополучие, това е проработило добре за него.

" Ще имате доста случаи, когато ще получите шансове да вършиме неща, които просто ви притеглят. Когато това се случи, би трябвало да грабнете този късмет и да се възползвате от него ", поучава милиардерът.

 Щом се открие опция, незабавно се възползвайте, поучава Бъфет
Източник:

Щом се открие опция, незабавно се възползвайте, поучава Бъфет

Позовавайки се на личния си опит като вложител, Бъфет предлага да действате оптимално бързо , когато зародят тези благоприятни условия. Няма време да " четете книга за теорията на разнообразяването ", акцентира той.

" Когато откриете нещо, което познавате като бизнес , то е в компетентността ви, разбирате го, цената е вярната, хората са верните , тогава извадете пръста от устата си и се впуснете в него ", изяснява вложителят.

 Бил Гейтс и Пол Алън - преди и в този момент
Източник:

Бил Гейтс и Пол Алън - преди и в този момент

За Гейтс най-хубавото бизнес решение е било да избере подобаващите хора, с които да работи . " Решението да се включа в партньорство със (съоснователя на Microsoft), Пол Алън евентуално е най-ключовото ", сподели Гейтс.

Милиардерът изясни какъв брой е значимо да има някой, " на който да вярвате изцяло , който да е изцяло предан на това, което прави, да споделя вашите визии , само че да има малко по-различен набор от умения и да работи като коректив за вас ".

Ползата от работата с този вид хора е, че това прави работата занимателна и води до основаването на успешенбизнес. " Изборът на сътрудник е от решаващо значение ", безапелационен е Гейтс.

 Уорън Бъфет и Чарли Мънгър
Източник:

Уорън Бъфет и Чарли Мънгър

За Бъфет този човек е Чарли Мънгър - заместник-председателят на капиталовата му компания Berkshire Hathaway, който също се е потвърдил като благонадежден сътрудник през годините.

" Трябва да съпоставям дейностите си с Чарли, тъй като Чарли твърди, че всичко, което върша, е неуместно ", майтапи се Бъфет. " Но в случай че той каже, че нещо е в действителност неуместно, аз знам, че е по този начин ", безапелационен е милиардерът.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР