Двама от младите играчи на Англия - Мейсън Маунт и

...
Двама от младите играчи на Англия - Мейсън Маунт и
Коментари Харесай

Маунт и Мадисън могат да внесат нова искра в Англия за мача с България

Двама от младите играчи на Англия - Мейсън Маунт и Джеймс Мадисън могат да донесат нова искра на националния отбор за срещите против България и Косово.

Това е мнението на един от анализаторите на “Скай Спортс” - Дани Хигинботъм. Двамата получиха първите си повиквателни за идните мачове на “трите лъва” против България и Косово, като се чака да дебютират. Маунт направи своя дебют във Висшата лига едвам при започване на този сезон, само че впечатли със мощните си изяви, а Хигинботъм счита, че доста мощно въздействие за това има връзките му с Франк Лампард.

Back with the #ThreeLions

Gareth Southgate is looking forward to working with @masonmount_10 and @Madders10 again.
— England (@England) August 31, 2019
“Мейсън стартира чудесно сезона. Начинът, по който връзва играта, появява се на всички места по терена, чудесно е за гледане. Сега има състезател, който може да внесе креативност, който може да направи тази връзка от халфовата линия в нападението и да бъде потребен на двете места. Това е нещо, което липсваше на Англия последните години. Той знае какво желае Лампард, двамата се познават добре от сезона им в Дарби Каунти, когато Мейсън Маунт се показа великолепно. Смятам, че в вероятност е прелестно, че Лампард има вяра на младите играчи. Мейсън има чудесно бъдеще на клубно и национално ниво”, разяснява Хигинботъм.

Той се изрече ласкаво и за Джеймс Мадисън, за който това също е първа повиквателна, откакто през юни изненадващо остана отвън състава за финалните срещи от Лигата на нациите. “Мадисън смени Норич с Лестър, Чемпиъншип с Висшата лига без изпитание. Той е доста убеден състезател, има онази надменност по най-хубавия вероятен метод. Смятам, че най-хубавите ти играчи би трябвало да бъдат арогантни, а той го има в изобилие”, приключи Хигинботъм.

България се изправя против Англия в събота от 19:00 часа на "Уембли ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР