Двама от мъжете с най-остри характери и хапливи езици ще

...
Двама от мъжете с най-остри характери и хапливи езици ще
Коментари Харесай

Адаши излизат на дуел във „Фермата“ 3

Двама от мъжете с най-остри характери и хапливи езици ще се изправят един против различен на Арената за дуели тази неделя. За Иван Гинчев това ще е втори двубой, откакто преди три седмици съумя да пребори Мишо. Емигрантът бе определен за първи дуелист от фермера на седмицата Станислав, чиято тактика е при всеки комфортен случай да отстрани съперниците си от мощния пол.

От своя страна Гинчев избра за собствен конкурент Иван Сапунджиев, като призна, че аргументите са персонални: „ Говорихме на няколко доста забавни тематики... да вземем за пример за българите, които са отишли в чужбина. И аз се нервирам не на Иван, а на безусловно всеки човек, който ми каже „ бягат страхливците, бягат щото е по-лесно “, изясни претекстовете си емигрантът. Философът Сапунджиев разяснява, че в случай че победи, ще освободи фермата от един бъбривец, който досажда на всички.

„ Ако пък аз си потегли, просто ще освободя себе си от това, което също ми е доста огромна спекулация и ще се прибера ухилен. Той постоянно ще отхвърля, че аз съм най-лесният му избор. Но мисля, че е постъпил практично “, разяснява възможното си проваляне Иван Сапунджиев.

В епизода на „ Фермата “ в петък вечер философът Иван Сапунджиев ще подреди точките по игрите, след което двамата съперници ще се насочат към къщичките на дуелистите, където ще се приготвят душевен за идната борба.

Дали разликата във възрастта ще помогне на по-младия Гинчев да удържи втора победа на Арената или ще се окаже, че е подценил адаша си, ще стане ясно в неделя вечер. Гледайте шестия двубой във „ Фермата “ 3 на 22 октомври от 20.00 часа единствено по bTV.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР